Concours 2013

18 en 19 juni werd tijdens pinksteren ons jaarlijkse concours gehouden. 
Ondanks de slechte weersvoorspellingen hebben we het nagenoeg droog gehouden. De donderbui op de donderdag vooraf maakte dat we ons wel zorgen maakten of het laaggelegen gedeelte het zou houden. Wel een beetje koud maar de weergoden waren ons gestemd. 
De deelname was in vergelijking tot omliggende concours goed te noemen. De pony's misschien wel wegens de selectiewedstrijd maar ook vanwege de nieuwe Bixie rubriek. Bij de paarden trekt de gezellige en gemoedelijke sfeer van onze vereniging de nodige deelnemers. 
De geluiden waren ook achteraf goed. Dit was te danken aan een perfect terrein, de goede voorbereiding van alle leden, het ruim ingedeeld programma, een op tijd werkende ring meester, de snelle afhandeling bij secretariaat maar bovenal voldoende en behulpzame vrijwilligers. 
Het inrijterrein was helaas aan de krappe kant maar ook daar hebben we bijna geen wanklanken over gehoord. En als laatste geen gestolen spullen door goede bewaking op terrein en geen ongelukken die de EHBO niet kon afhandelen. Iedereen bedankt! Sponsoren, Vrijwilligers, leden, Fam. van Beek en ook de deelnemende ruiters en amazones. Samen hebben wij er een sportief en gezellig paardrijweekend van gemaakt! Bestuur Hunneruiters